slide 1 slide 2 slide 3 slide 4 slide 5 slide 6 slide 7 slide 8 slide 9

Welkom op de webshop van gasveilig.nl


Koop uw gas benodigdheden voor aan boord voordelig en snel hier bij GasVeilig.nl, de meest uitgebreide webshop op het gebied van gas aan boord van pleziervaartuigen, woonschepen en binnenvaartschepen!

 Alle artikelen die in onze shop worden aangeboden zijn geschikt voorhet opbouwen van gasinstallaties aan boord van pleziervaartuigen, beroeps en varende woonschepen.

Verzendkosten pakket Post NL vanaf € 6,95. Geen verzenkosten bij bestellingen boven de € 35,00. Afhalen kan uiteraard ook, vergeet niet hiervoor een afspraak te maken.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur met IDEAL, of Paypal, dan heeft u uw bestelling vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. 

Zelf ophalen in Geertuidenberg?

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling apart te laten zetten wanneer u hem zelf wilt komen ophalen bij ons magazijn in Alphen. Wij leggen uw bestelling dan op naam apart voor een periode van maximaal 14 dagen.

Retouren:

Onbeschadigde artikelen die over zijn kunnen worden teruggestuurd, of worden meegegeven bij een HISWA of C.V.O. gaskeuring, deze artikelen worden gecrediteerd*! 

(* dit geldt niet voor gasslangen die speciaal voor u op maat zijn gemaakt).

Contact/advies:

Voor advies neem contact op met Leo Middelkoop van GasVeilig.nl 06-23456495 of via info@gasveilig.nl

Momenteel zijn wij bezig met het uitbreiden van ons assortiment, indien het artikel dat u zoekt niet voorkomt in onze webshop, neem dan contact op 0623456495!

Inloggen